این اسنک خیلی خیلی خوشمزه س... تست شده س طعمش
تضمینی
خواهد بود ...
اول اینکه تمام مواد رو به صوورت نگینی خوورد میکنیم.. و اول از همه سیب زمینی های نگینی رو میریزیم تا کمی تفت بخورن و کمی سرخ شن.. و بعد پیاز ها رو میریزیم.. اجازه میدیم اونها هم سرخ شن.. زیاده روی نکنید تووی سرخ کردن ک بسوزن چوون باز باید مواد اضاف کنید.. حالا سوسیس ها رو بریزید و بعد از اون قارچ و فلفل دلمه ای.. اول اجازه بدید اب قارچ جمع شه بعد دلمه ای ها رو اضاف کنید.. بعد از اون ب مقدار لازم.. نمک،فلفل،زردچوبه، اضاف کنید به موادتون.. من نون تست هام رو هر کدومش رو از وسط به حالت مثلثی برش زدم تا شیک و پیک تر شن... شما هم این کارو کنید.. خب وقتی ک نون تست ها تون رو برش زدید.. اول از همه رب گوجه تون رو کمی تفت بدین تا خامیش گرفته شه..بعد از رب روی نون تست ها بزنید مواد رو روی نون تست بزارید... پنیر هم یه عالمه بریزید رووش و فشرده ش کنید... میتونید از پنیر گودا هم اضاف کنید.. ولی خب من تووی دسترسم نبود از پنیر موزارلا استفاده کردم ولی بازم خیلی خیلی خوشمزه شد، خب حالا کف تابه توه رو کمی چرب کنید و روی گاز بزارید.. اسنک ها رو توی تابه بزارین. و اجازه بدین ک دو طرفش طلایی رنگ شه.. توی ساندویچ ساز و فر هم میتونید انجام بدید.. اما اگه نبود طوری نیس.. از تابه استفاده کنید... حالا نوش جان کنید...
با تشکر از الی بانو... اما چون من خودم تستش کردم عکس هم متعلق ب خودمه دیگه منبع رو نمینویسم..
