در یک کاسه متوسط آرد ذرت را با آب داغ مخلوط میکنیم تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
سپس خمیر را منتقل میکنیم به یک سطح صاف و تمیز.
خمیر را ورز میدهیم تا زمانی که صاف و یکنواخت شود به طوری که اگر به آن فرمی میدهیم،آن را حفظ کند.
اگر خمیر حالت چسبندگی زیادی داشت کمی آرد به آن اضافه میکنیم و اگر خمیر خشک بود،نمنم
کمی آب به آن اضافه میکنیم.
خمیر را با یک پوشش پلاستیکی خوب میپوشانیم و برای مدت 30 دقیقه خمیر را کنار میگذاریم تا خمیر ور آید.
گریل یا تابه چدنی را در با دمای متوسط رو به زیاد،گرم و آماده می کنیم.
پوشش پلاستیکی خمیر را بر میداریم و خمیر را به 15 گلوله هم اندازه تقسیم میکنیم.
خمیر ها را بین دو دست فشار داده و به وسیله وردنه،گلولهها را پهن و صاف میکنیم تا به ضخامت 4 میلیمتر برسد و
هر یک را در پوشش پلاستیکیی قرار میدهیم که زیر و روی خمیر را بپوشاند.
خمیر آماده شده را در تابه چدنی داغ قرار میدهیم و حدود 30 ثانیه اجازه میدهیم خمیر پخته شود
رنگی نزدیک به قهوهای بگیرد سپس نان را بر میگردانیم تا طرف دیگر نان هم 30 ثانیه بپزد.
سپس نان را داخل یک بشقاب می گذاریم و اینکار را با تمام خمیرها انجام میدهیم.
اگر نانها را زود از روی اجاق برنداریم و رنگ آن تیره شود،بلافاصله خشک شده و
قابل استفاده برای ساندویچ و تاکو نمیباشد.
نانها را داخل یک حوله یا پارچه نخی تمیز قرار میدهیم تا تازه و گرم بماند و تا زمان سرو نرم بودن خود را حفظ کند.
