
طرز تهیه :
1. نخود را که از شب قبل خیس کرده اید ، بپزید تا آب آن کاملا خشک شود .
2. سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید . در ظرف جداگانه سیب زمینی را رنده و نخود را نیز چرخ کنید .
3. پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید تا کتلت وا نرود و آن را به بقیه مواد اضافه کنید .
4. فلفل سبز باریک را ریز خرد کنید و به همراه جعفری ، ادویه ها و 3 قاشق غذاخوری پودر نان سنگک به سایر مواد بیفزایید و خوب ورز دهید تا ماده کتلت خودش را بگیرد .
5. کف سینی فر را چرب کنید . سپس مقداری از مواد را بردارید و با قالب یا دست شکل دهید و در پودر نان سنگک بغلطانید و در سینی بچینید .
6. سینی را در فر با حرارت ملایم قرار دهید تا کتلت ها پخته شوند . پس از 30 دقیقه کتلت ها را برگردانید و کمی روغن به سینی اضافه کنید و بگذارید روی دیگرش هم پخته شود .
7. در ظرفی جداگانه ، پیاز و جعفری و گوجه فرنگی را که به صورت ریز خرد شده اند با کمی آبلیموی تازه و نمک مخلوط کنید . کتلت ها را میتوانید با این مخلوط میل کنید .

نکته:
این مقدار غذا برای 3 تا 4 نفر کافی است .**