پنج حلوای خوشمزه






راز آشپزی من راز آشپزی من
من برا کوکوی سیب زمینی آبپز پیاز خام رنده میکنم خیلی خوشمزه میشه و همیشه به کتلت و کوکو هام بجای آرد معمولی آرد نخود چی اضافه میکنم. تو مایع عدس پلو که با گوشت چرخ کرده و کشمش سرخ شده و پیاز داغ و... هست آخر کار بعد از سرخ کردن حسابی و به جا یه لیوان سر خالی آبجوش اضافه میکنم و میزارم یه 5 دیقه بجوشه و یه مقدار غلیظ بشه چون این آب طعم گوشت و بقیه مواد دو بخودش میگیره با عدس پلو هم خوشمزه میشه هم عدس پلو رو از اون خشکی در میاره.
   بهار