
روغن صاف را همراه پودر شکر با همزن برقی میزنیم تا یکدست شود. تخممرغ، زنجبیل، دارچین و جوزهندی را اضافه کرده و مواد را یک دقیقه دیگر با همزن برقی میزنیم. بیکینگپودر و جوش شیرین را در ماست ریخته، هم زده و به مواد اضافه میکنیم، سپس با همزن برقی میزنیم. آرد را کمکم اضافه کرده و با دست مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را بین دو لایه ورق کاغذ روغنی به ضخامت سه تا چهار میلیمتر باز کرده و روی آن وردنه سوراخ کن میکشیم. پس از آن خمیر را با کاتر مربع شکل قالب میزنیم. شیرینیهای برش خورده را در سینی فر چرب نشده چیده و سینی را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-12 دقیقه قرار میدهیم تا بپزند. بعد از سرد شدن شیرینیها، آنها را از سینی خارج کرده و روی آنها را با شکلاتهای آب شده تزیین میکنیم.
اگر وردنه سوراخ کن در دسترس نبود، از چنگال برای سوراخ کردن شیرینی ها استفاده کنید.