
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و اجازه میدیم تا حالت اسفنجی به خودش بگیره.

بعد روی بخار آب قرار میدیم تا رقیق و شفاف بشه.

شیر و شکر و زعفران رو در ظرف مناسبی میریزیم و روی حرارت میذاریم....مدام هم میزنیم تا شکر حل بشه.

وقتی شیر به جوش اومد وانیل رو اضافه و بعد از 1دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

بعد گلاب رو اضافه میکنیم.

بعد از 10دقیقه ژلاتین رقیق شده رو اضافه میکنیم.

در نهایت بعد از اینکه مواد خنک شد خامه رو اضافه میکنیم.

هم می زنیم تا یکنواخت بشه و می ریزیم توی قالب موردنظرمون و در یخچال قرار میدیم حداقل به مدت4ساعت تا کرم کاملا خودشو بگیره.(این زمان بستگی به برودت یخچال داره)*

بعد در ظرف مورد نظرمون برمی گردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم.

فوق العاده خوشمزززززززه ست و طعم بستنی سنتی رو داره.

نوش جونتون..