طرز تهیه دلـمه قـارچ و مــرغ






راز آشپزی من راز آشپزی من
من معمولا وقتی برنج آبکش میکنم آب آنرا درخورش میریزم این جوری موادمغذی مثل ویتامینهای گروه Bبا دور ریختن آب برنج ولعاب آن از دست نمیدهم البته اگر از آب ریس برنج استفاده کردید باید نمک کمتری در غذای خود بریزید چون آب ریس برنج خودش نمک داره میتوانید بعد از یک ربع تا نیم ساعت بعد از جوشیدن خورشت آنرا بچشید و اگر نیاز به نمک داشت به اون نمک اضافه کنید واگر احتمالا نمکش زیاد بود میتوانید به آن آب ساده اضافه کنید اگر عادت دارید برنج را موقع خیس کردن با نمک زیادی خیس میکنید مراقب باشید که امکان داره اضافه کردن کل آب ریس برنج غذاتون را شور کند با احتیاط وبا توجه به میزان شوری آب برنج تون آنرا به خورش اضافه بفرمایید نکته دیگر اینکه وقتی آب ریس برنج به خورش اضافه میکنید باید شعله زیر قابلمه خورش کم باشد اگر با شعله بالا بخواهید آنرا بپزید یا اگر عجله ای می خواهید غذا درست کنید ممکن است غذاتون ته بگیره ویا لعابی که ته نشین شده ته قابلمه خورشتی تون بسوزه یک بار امتحان کنید خورشت تون خوشمزه تر میشه
   شهره مهرجو