


بن مارینگ
روش بن ماری رو که بلدید؟ تو یه قابلمه آب بریزید، یه قابلمه دیگه بزارید توش. شوکولاتا رو بریزید تو اون رویی و بعد زیر گازو روشن کنید تا شوکولاتا با حرارت آب ذوب بشن.

شکلاتی کردن بادامها
بادوما رو به شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همگی حسابی شکلاتی بشن.


کاکائویی کردن بادامها
پودرکاکائو رو داخل یه کیسه پلاستیک بریزید و بعد بادومارو بهش اضافه کنید. کیسه رو با دست ورز بدید تا بادوما کاکائویی بشن.


بادومارو از پلاستیک خارج کنید. اونایی رو که بهم چسبیدن، از هم جدا کنید و یک دور توی پودر کاکائو بغلطونید.
در آخر بادومهای شکلاتی-کاکائویی شده رو توی ظرف بچینید و توی یخچال بزارید.
*میشد بادومهارو همون اول مستقیم با پودر کاکائو مخلوط کنید، فقط محظ اطمینان توی پلاستیک ریختیم اول.

نگهداری

در کمتر از نیم ساعت شکلاتها آماده میشن.
اونارو یکی یکی از ظرف جدا کنید و توی شیشه بریزید، بخورید و بدوید!
