سلام
من عاشق این کوفته ام
گوشت رو 2 بار چرخ کنید تو یه ظرف جدا بریزید .لپه نیم پز برنج تخم مرغ زردچوبه نمک فلفل سبزی معطر رو به گوشت اضافه کنیر پیازی رو که از قبل سرخ کردید هم اضافه کنید یکی از رمزهای باز نشدن کوفته ها ورز زیاد ه مواد با همه انقدر که احساس کنی مثل چسب بهم می چسبن بهتره به مواد استراحت بدی حالا نوبت درست کردن سس کوفته است تو یه قابلمه پیازی رو که از قبل سرخ کردیم بریزید رب رو اضافه می کنیم حالا تفت می دیم با روغنی که داشتیم 4 پیمانه ابی که از قبل چوشیده بود رو به قابلمه اضافه می کنیم کمی ریحان به سس اضافه می کنیم پنج شیش تا هم زرد الو می ریزم تو سس حواستون به نمک سس باشه اگه سس کم نمک باشه کوفته وا می ره
اجازه می دیم تا سس به جوش بیفته بعد زیرش رو کم می کنیم
حالا وقته شه که کوفته ها رو گرد کنیم به اندازه یه تخم مرغ از مود رو بر میداریم و تو دست ورز می دیم بعد با انگشت وسط مواد رو باز می کنیم و ا عدد زرد الو می زاریم وسطش اینفدر تو دست مواد رو بازی می دیم که حسابی گرد بشه این کار رو تا تموم شدن همه مواد انجام می دیم حالا کوفته ها رو یکی یکی با دقت می زاریم تو سس بهتر سس روی کوفته ها رو نگیره یاذتون باشه اخرین فوت کوزه گری اینه که در قابلمه رو نزارید
نوش جونتون