پای، یک ظرف غذا پخته شدهاست که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده میشود و یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته میشود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل میشود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد. پای بر اساس لایه خود دستهبندی میشود. این پای (Pie)خوشمزه با توتفرنگی و تمشک تهیه میشود و طعمی شبیه نان تازه و برشته و مربا دارد. آن را تهیه و از طعم عالی آن در ابتدای روز لذت ببرید.

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید و روی فویل را نیز با روغن چرب کنید.
روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر آماده شیرینی را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. آنها را درون سینی و سینی را کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر پای میتونید از لینک زیر کمک بگیرید :
soorancooking.ir
در یک کاسه متوسط، ¼ پیمانه شکر، نشاسته ذرت و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. تمشک یا توتفرنگیهای درشت را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون مخلوط شکر بریزید و به آرامی هم بزنید.

مخلوط تمشک را روی نیمی از خمیر شیرینی بریزید و آنها را کاملا روی سطح خمیر پخش کنید. خمیر را تا بزنید و روی توتفرنگیها را بپوشانید.
در یک کاسه کوچک، تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلممو روی سطح خمیر بمالید. با چنگال لبههای خمیر را فشار دهید تا کاملا دوطرف آن به یکدیگر بچسبند. روی آنها شکر دانه درشت بپاشید. روی سطح پای با چاقو چند برش بزنید.

آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. پس از اینکه پای کاملا خنک شد، آن را برش بزنید و سرو کنید.
