طرز تهیه شیرینی نان برنجی قزوینیروغن نباتی را آب کرده و می گذاریم سرد شود سپس به آن پودر قند و پودر هل الک شده را اضافه کرده و باهم زن دستی می زنیم سپس در یک ظرف جدا نصف سفیده و زرده کامل و به همراه گلاب و زع مواد اولیه : زعفران دم کرده 1قاشق سوپ خوری آرد برنج الک شده 250گرم روغن نباتی آب کرده 125 گرم پودر قند الک شده 70گرم خلال پسته یا تخم خرفه به میزان لازم پودر هل 1قاشق مربا خوری تخم مرغ 1عدد زرده کامل و نصف سفیده گلاب (گلاب برای عطر شیرینی است می توان از این مقدار هم کمتر ریخت) یک چهارم پیمانه روغن نباتی را آب کرده و می گذاریم سرد شود سپس به آن پودر قند و پودر هل الک شده را اضافه کرده و باهم زن دستی می زنیم سپس در یک ظرف جدا نصف سفیده و زرده کامل و به همراه گلاب و زعفران دم شده مخلوط کرده و بعداز هم خوردن به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کرده و آرد برنج الک شده را نیز اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم سپس 12 ساعت آن را در یک سلفون در یخچال استراحت می دهیم اگر آوردن از یخچال خیلی سفت بود به آن یک تا دو قاشق گلاب اضافه می کنیم سپس یک تکه از خمیر را بر می داریم و در دست گرد می کنیم به اندازه یک گردو وکمی در دست فشار می دهیم و با مهر نان برنجی روی آن می زنیم و وسطش را خلال پسته می گذاریم یا تخم خرفه می پاشیم و در فر از قبل گرم شده در دمای 165 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرا ر میدهیم سمیه کربلاییسوران.کام طرز تهیه ها