طرز تهیه: ابتدا مقداری کارامل رو روی یک سینی ریخته و مقداری سیب رو خرد کنید و با کارامل کاملا مخلوط کنید حدود 1قاشق چایخوری دارچین به سیب کاراملی اضافه کنید.
با توجه به لینک زیر مقداری خمیر پای میوه ای تهیه کنید.
soorancooking.ir خمیر رو به صورت نوارهای بلند برش بدید.
نیمی از نوارها رو به صورت عمودی قرار بدید و نیمی دیگه رو به صورت افقی از بین نوارهای عمودی رد کنید(یکی در میان زیر و رو)
قالب مناسبی که گرد باشه رو انتخاب کنید و مقداری خمیر رو پهن کنید و قالب بزنید.(قسمت زیر پای نباید مشبک باشه باید حالت ساده قالب بخوره)
از مخلوط سیب کاراملی روی خمیر بذارید.
حالا با همون قالب روی خمیرهایی که حالت حصیری شدن قالب بزنید.
مقداری زرده تخم مرغ آماده کنید و دور خمیر زیری بزنید و بعد خمیر حصیری رو روی سیب کاراملی قرار بدید و سفتش کنید.
روی پای مقداری دارچین بریزید و داخل سینی فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد داغ شده به مدت 15تا 20دقیقه پای رو بپزید. (حتما کاغذ روغنی قرار بدید)
نکات: 1)اگر کارامل در دسترس نبود از عسل استفاده کنید.
2)بهتره به جای سیب تازه از کمپوت سیب استفاده کنید.
3)این پای رو میتونید با سایر خمیرها از جمله خمیر نان و پیراشکی هم تهیه کنید.
4)میتونید همون ابتدا خمیر رو پهن کنید و روش مخلوط سیب کاراملی بریزید و بعد رویه مشبک رو روش قرار بدید و بعد قالب بزنید اینجوری پای شما خیلی سفت تر میشه و امکان باز شدنش خیلی کمه البته باید یادتون باشه حتما دورش رو با زرده تخم مرغ بپوشونید.
5)در صورت تمایل مقداری کنجد هم روی پای اضافه کنید.
نوش جان