فر رو با دمای 200 سلسیوس یا 400 فارنهایت روشن می کنیم.
یک ظرف 23 سانتی مناسب فر رو چرب می کنیم.
گوشت چرخ کرده و پیاز رو در تابه روی حرارت متوسط در حالی که گاهی هم می زنیم تفت میدیم . حدود 8 تا 10 دقیقه تا گوشت قهوه ای بشه.

گوشت سرخ شده رو در ظرفی که چرب کردیم میریزیم.

پنیر رنده شده رو روی گوشت میریزیم.
بقیه مواد( پودر بیسکوییک، تخم مرغ و شیر) رو در یک کاسه مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم تا یکنواخت بشه و روی گوشت و پنیر میریزیم.
حدود 25 دقیقه تا زمانی که وسط پای پخته بشه در فر می پزیم.

در صورت تمایل می تونیم از مقدار گوشت کم کرده و سبزیجات پخته مثل نخود سبز و ذرت و هویج و قارچ به پای اضافه کنیم
طرز تهیه بیسکوییک(Bisquick)

بیسکوییک درواقع ترکیب به صورت پودر آماده ایه که برای خمیر پنکیک و بیسکوییت و انواع دیگر شیرینی ها و کیک ها استفاده میشه
در یک ظرف مواد خشک رو مخلوط می کنیم:

روغن یا کره آب شده رو روی مخلوط پخش می کنیم و خوب هم می زنیم:

این ترکیب رو در ظرف در بسته در جای خشک و خنک تا ۴ ما می شه نگهداری کرد
