برای منوی شماره 3 تصمیم گرفتم اموزش 14 شیرینی سنتی با فیلم + 2 نوع شیرینی بدون فیلم قرار بدم امیدوارم مفید باشه این منو شامل: 1- شیرینی پرنس بریجیت ( یک نوع شیرینی سنتی روسی)
2- شیرینی گردویی به سبک قنادی
3- شیرینی کره ای گردویی فانتزی
4- شیرینی نان برنجی قزوین
5- نان برنجی ساده
6- شیرینی پسته ای
7- شیرینی مربایی
8- شیرینی مارمالادی
9- شیرینی اسکار بدون مارمالاد
10- شیرینی نارگیلی
11- شیرینی نخودی( نخودچی)
12- شیرینی سپهسالاری ( تبریز)
13- شیرینی اتابکی (قزوین)
14- شیرینی نان چای( قزوین)
آموزش های بدون فیلم 1- شیرینی فسایی
2- شیرینی نخودچی شکلاتی
شماره 1 : شیرینی پرنس بریجیت لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 2 : شیرینی گردویی به سبک قنادی لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 3 : شیرینی کره ای گردویی فانتزی لینک دانلود فیلم
aparat.com شماره 4: شیرینی نان برنجی قزوین لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 5:شیرینی نان برنجی لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 6: شیرینی پسته ای لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 7 : شیرینی مربایی لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 8 : شیرینی مارمالادی لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 9: شیرینی اسکار ساده لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 10 :شیرینی نارگیلی لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 11:شیرنی نخودی ( نخودچی) لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 12 : شیرینی سپهسالاری ( تبریز) لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 13 : شیرینی اتابکی( قزوین) لینک دانلود فیلم aparat.com شماره 14 : نان چای (قزوین) لینک دانلود فیلم aparat.com شیرینی فسایی شیرینی فسایی شیرینی خوشمزه ایست با بافتی مابین نخودچی و شیرینی آردی دستورهای مختلف و در عین حال مشابهی برای این شیرینی داده شده. بعضی نیاز به استراحت یا چرخ کردن دارن، بعضی هم نه. از بین چندین دستور که همه شون هم امتحان شده بودن، من این یکی رو به لحاظ بافت و طعم و سهولت تهیه بیشتر پسندیدم .
دمای فر:175 درجه سانتیگراد
زمان : 15 تا 20 دقیقه
روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم "
شیرینی نخودچی شکلاتی دستور تهیه روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کنید.
آردنخودچی، پودرکاکائو و پودرهل الک شده را افزوده و به کمک دست خمیر را منسجم کنید.
خمیر را با پوشش پلاستیکی به مدت 24 ساعت استراحت دهید.
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و کاتر بزنید.
شیرینی ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
از فر خارج کرده و بگذارید در سینی شیرینی ها کاملا خنک شوند.
شیرینی ها را در شکلات ذوب شده فرو کرده و رویش پودرپسته پاشیده و بگذارید شکلات خودش را بگیرد و در ظرف سرو چیده و میل نمائید.
نکات: ارتفاع شیرینی نخودچی (شکلاتی، ساده) می تواند بین نیم تا یک سانتی متر متغیر باشد.
اگر در حین باز کردن خمیر با مشکل روبرو شدید این نکته را مدنظر داشته باشید:
از خمیر تکه ای کوچک برداشته و مابین دو کاغذ روغنی آنرا باز کنید.